- Cukr z květů kokosových palem- Alternativa rafinovanému cukru z hlediska GI- Karamelová chuť Více
COCONUT BLOSSOM SUGAR BIO (Cukr z kosového květu)
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Balení: 300 g
Použití: Ideální ke slazení a dochucování.
Použití: Ideální ke slazení a dochucování.
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
Výživové údaje:
| 100 g |
Energetická hodnota | 1604 kJ / 383 kcal |
Tuky | 0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 92,1 g |
Z toho cukry | 87,5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 2,6 g |
Sůl* | 0,1 g |
*Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Složení: 100% bio cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie.
Složení: 100% bio cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie.
Přírodní sladidlo.